aanmelden
Namm 2020 beursnieuws; SSL SSL2 en SSL2+
SSL verrast met twee usb audio interfaces
Merknieuws 13-01-2020 15:59
SSL kennen we natuurlijk van hun fameuze studiomixers, maar de laatste jaren richten ze zich vooral op processors. Nu komen ze met een tweetal audio interfaces

SSL2 en SSL2+ heten de usb 2.0 interfaces. Ze zijn voorzien van twee topkwaliteit SSL microfoon preamps met fantoomvoeding die ook als instrument input fungeren. SSL2 heeft een stereo output en een hoofdtelefoonaansluiting, de SSL2+ heeft twee extra outputs, een tweede koptelefoonaansluiting en midi in/out. Op het schuine bedieningspaneel vinden we twee ledmeters, gainknoppen en rechts een grote volumeknop. Maar als SSL moet je natuurlijk iets unieks bieden en dat is de Legacy 4K analogue enhancement. 4K staat voor de SSL4000 mixer en met dit systeem kun je twee karakteristieke klankkarakters van dat mengpaneel activeren; een met een eq boost in het hoog en de tweede een subtiele harmonische vervorming.

Er hoort een softwarebundel bij met o.m. SSL's Native Vocalstrip 2 en Drumstrip, Avid Pro Tools First en Ableton Live Lite. De usb 2.0 interfaces maken gebruik van 24 bit, 192kHz AKM converters en ze worden met een usb-c connector aangesloten. USB zorgt ook voor de voeding. De SSL 2 gaat 180 Pond kosten, de SSL2+ 240 Pond.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com