aanmelden
Behringer 2600 video
Ook Behringer komt met een ARP 2600 kopie
Merknieuws 20-01-2020 16:46
Tijdens de Namm kondigde Korg al hun ARP 2600 FS re-issue aan, maar ook Behringer heeft zich op deze semi-modulaire klassieker gestort

De limited edition Korg ARP 2600FS schijnt voordat ie echt op de markt is al uitverkocht te zijn. Behringer heeft echter ook een kopie in rackvorm aangekondigd, die ze in samenwerking met Rob Keeble van AMS Synth hebben gemaakt. De Behringerversie is een stuk kleiner dan het origineel en past in een 19” rack. Geen keyboard dus en ook geen speakers maar weleen reverb. Opvallend zijn de verlichte faders, die je gelukkig ook kunt dimmen. In de Behringer ARP kun je tussen twee filtervariaties omschakelen (4012 ladder en de latere 4072). Intern worden compacte SMD componenten gebruikt die stabieler zijn dan de originele onderdelen en er zitten moderne OP-amps in. Verder heeft ie natuurlijk midi en usb.

Zoals gebruikelijk geen info over prijs en leverdatum, maar het kan vermoedelijk nog wel een tijd duren voordat ie te koop is. Keeble heeft het over het tweede protoype en suggereert dat we tijdens Superbooth een volgende (finale) versie zullen zien.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com