aanmelden
Xils-Lab 505
String machine plug-in instrument
Merknieuws 24-01-2020 09:40
Na al diverse uitstekende, vintage synthesizers als plug-in te hebben uitgebracht werpt Xils-Lab zich met de 505 op een string machine uit de jaren 70

Xils-Lab 505 is geinspireerd op een string machine uit de jaren 70 van een gerenommeerd merk. Ze mogen het niet zeggen maar het kan daarbij enkel om de Roland RS-505 gaan.

String machines maakten gebruik van octave divider om met een oscillator het gehele toetsenbereik te coveren, dus onbeperkte polyfonie. Xils-Lab 505 is 49 stemmig met Strings, Synthesizer en bass secties die gelijtijdig gebruikt kunnen worden. Het origineel werd nauwkeurig gemodeled maar er werden ook diverse extras toegevoegd als de Human Voice en een aantal 'verborgen' parameters. Strings heeft een eigen filter, waveform modulatie en AR envelope. Synthesizer heeft een 24dB vcf en eigen adsr envelope, Human Voice is een alternatief voor de synth met instellingen voor formant en balance, bass heeft 3 golfvormen met filter. Er zijn natuurlijk ook de onmisbare effecten; BBD Chorus/ensemble, Phaser, Reverb en Stereo Space.

Xils-Lab 505 werkt als aax, au en vst plug-in onder Mac en Windows en kost tot eind februari € 89,-.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com