aanmelden
Rode NT-USB Mini - betaalbare podcast/studio usb condensatormic
Review in Interface 238, mei 2020
Merknieuws 26-03-2020 18:03
Usb-microfoons zijn niet meer weg te denken in de moderne online samenleving. Na de NT-USB (getest in Interface 185), brengt Røde nu een kleinere broer op de markt: de NT-USB Mini. In Interface 238, mei 2020, zal een review verschijnen van de hand van Peter van Leerdam. Hier op Interface.nl nu eerst een introductie en demovideo.

Tipje van de sluier uit de review die in Interface gaat verschijnen: 'De Rode NT-USB Mini heeft miniformaat, maar echt een maxi-geluid.' 

Het is een compacte electret condensatormicrofoon met een niervormige richtingskarakteristiek. Een stuk minder klein trouwens dan de naam suggereert. Met zo’n 10cm hoogte en het fraaie, robuuste, rechthoekige design zou ik de NT-USB Mini eerder ‘compact’ noemen.

Hij heeft een ingebouwd popfilter en is afgeschermd voor HF instraling. De microfoon heeft een usb-c connector en is class-compliant dus drivers zijn niet nodig. Er is een handige koptelefoonaansluiting met volumeknop voor latencyvrije monitoring ingebouwd.

Je krijgt er een eenvoudig los te koppelen desk stand bij met magnetische bevestiging en usb-c naar usb-a verloopkabel. De NT-USB Mini levert 24 bit data bij 48kHz. 

Ziet er mooi uit en is met 120 Euro ook heel betaalbaar.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com