Sonarworks gecalibreerde hoofdtelefoons

Tot 25 februari met maximaal 35% korting op modellen van Beyer Dynamic

Merknieuws 19-02-2020 10:01

Hoofdtelefoons zijn onmisbaar voor muziekproductie, maar de klank is niet altijd neutraal genoeg voor bijvoorbeeld mixen. Een goede oplossing is dan een gecalibreerde hoofdtelefoon van Sonarworks

Sonarworks Reference 4 is speciale software om de weergave van diverse populaire hoofdtelefoons neutraler en betrouwbaarder te maken. In Interface 225 hebben we Sonarworks Reference 4 nog getest: 

'Bij een test met het meegeleverde correctieprofiel voor de Beyerdynamic DT 990 Pro, merkte ik direct dat de correctie zorgt voor strakker laag en een stuk meer definitie in het mid-hoog. Zo hoor je niet alleen meer details, maar maak je ook andere mix-keuzes die de vertaling naar verschillende afluistersystemen ten goede komen'.

De allerbeste oplossing is een combinatie van Sonarworks Reference 4 software gecombineerd met een door Sonarworks individueel gecalibreerde hoofdtelefoon. Zo'n combinatie zorgt er voor dat links en rechts exact identiek klinken en dat de weergave binnen +/- 0,9dB accuraat is.

Van 19 tot 25 februari geeft Sonarworks maximaal 35% korting op gecalibreerde Beyer Dynamic hoofdtelefoons met en zonder Reference 4: Headphone Edition bundle.

Prijzen lopen van $ 189,- tot $358,- voor de Beyer Dynamic DT 770 Pro, DT 880 Pro en DT 990 Pro modellen.

Meer informatie

 

zoeken
zoeken