Nog meer Freeware

Gratis software voor het weekend

Merknieuws 28-03-2020 09:18

In verband met de Coronacrisis bieden diverse makers van software – tijdelijk – een van hun producten gratis aan. Bij deze een kort overzicht om je dit weekend (en daarna) bezig te houden

Hornet geeft de SW34EQ plug-in gratis weg tot 3 april. Deze uitgebreide vierbands eq is gebaseerd op de equalizer in een Amerikaanse mixer uit de jaren 80 die in de Italiaanse Virus Studio (!) staat.

SW34EQ werkt als 32/64 bit vst, au en aax plug-in onder Mac en Windows

Meer informatie

 

 

Two Notes biedt tot 30 april een gratis versie van hun Torpedo Wall of Sound cab sim plug-in met twee cabinets. Je krijgt Brit VintC (een Marshall 4x12 Celestion) en Watt FanC (Hiwatt 2x12 Fane). Je kunt type en plaatsing van de microfoon zelf bepalen, er zijn diverse ingebouwde effecten en een power amp met buizentype naar keuze. Via de Boutiqueknop kun je extra cab-sims testen en aanschaffen.

Torpedo Wall of Sound werkt als 32/64 bit vst, au, rtas en aax plug-in onder Mac en Windows

Meer informatie

 

Arturia's iSpark Drum Machine voor iOS is nu gratis te downloaden. Deze drumcomputer heeft 40 drumkits met 640 akoestische en elektronische drumsounds, een ingebouwde sequencer en effecten. iSpark heeft Ableton Link maar werkt niet als Auv3 plug-in.

Meer informatie

 

Apple biedt een Logic Pro nu aan in een gratis versie die 90 dagen werkt. Meer dan genoeg tijd om te beslissen of deze daw (enkel voor Mac) de moeite waard is om aan te schaffen.

Meer info

 

En verder:

Cheryy Audio Voltage Nucleus modular softsynth

IK Multimedia SampleTank 4 CS sampleplayer

 

Moog Minimoog Model D for iOS

 

Korg iKaossilator iOS

Korg iKaossilator Android

 

Nog veel meer gratis software en sounds vindt je in onze rubriek Freeware

zoeken
zoeken