aanmelden
Ellitone E[64]
Handzame Gameboy-synth met unieke sequencer
Merknieuws 29-05-2020 09:47
Hij ziet er uit als een een spelcomputer maar de Ellitone E[64] is een wavetable synthesizer met een interessante sequencer

Ellitone is een wat obscuur, klein merk. Ze hebben zelfs geen eigen website, maar je kunt ze kennen van de zeer kleine en goedkope Multi-Synth. De E[64] is hun nieuwste product en die ziet er intrigerend uit. Hij is klein genoeg om in de hand te houden als een Gameboy, maar heeft heel wat te bieden. Opvallend is de 8x8 led matrix van de ingebouwde sequencer. Hiermee kun je allerlei creatieve variaties maken met een automatisch systeem dat op de Rubiks-cube is gebaseerd. Je kunt zo allerlei zaken als toonsoort, akkoordenliggingen, ritmes en tonaliteit variëren.

Voor de klankopwekking is er een twaalfstemmig polyfone, digitale wavetable synthesizer. Elke stem bestaat uit 2 oscillators, elk met zijn eigen wavetable, stemming en envelopes. Je kunt kiezen uit 128 waveforms/wavetables en met Blending kun je morphen tussen de waveforms van de 2 layers. De oscillator output gaat dan naar een low-pass filter en een een tape style delay voor lo-fi sounds. Sounds saven is niet mogelijk, elke keer als je de E[64] aanzet wordt er een nieuwe random patch gegenereerd die je vervolgens kunt editten.

Voor de output is er een minijack connector. De voeding komt van 6 AAA batterijen of een meegeleverde adapter. Misschien dat het later mogelijk zal zijn om CV en trigger (in- en outputs?) toe te voegen.

De Ellitone E[64] kost € 310,- exl. Btw en verzendkosten

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com