aanmelden
Avantone Pro Planar
magnetostatische hoofdtelefoon
Merknieuws 23-07-2020 13:19
Hij ziet er opvallend uit, maar gebruikt ook een andere techniek dan de concurrentie. De Planar hoofdtelefoon werkt namelijk met magnetostatische weergevers

Avantone Pro kennen we van hun versies van beroemde monitors als de NS-10 en de Auratone Cube. Hun nieuwste koptelefoon de Planar, werkt volgens een ander principe als de overgrote meerderheid van de koptelefoons. Er worden namelijk geen standaard drivers met magneet en spoel gebruikt maar een stel magneten die een dun en licht elektrisch membraan aandrijven. Avantone noemt het een combinatie van dynamische en elektrostatische techniek. De voordelen zijn volgens het bedrijf een nauwkeurige weergave met veel details in het hoog, natuurlijk klinkende bassen, een snelle respons en weinig vervorming.

De Planar is een over-ear type dat comfortabel zit en probleemloos voor lange tijd gebruikt kan worden voor monitoring, maar ook voor recreatief luisteren.

Je krijgt er een ontkoppelbare kabel bij die naar keuze op de linker of rechterschelp kan worden aangesloten. De impedantie is 32 Ohm, hij weegt 500 gram. Je kunt kiezen tussen rode en zwarte uitvoeringen.

De Planar is vanaf september te koop voor zo'n 400 Dollar.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com