aanmelden
Irijule TheoryBoard Thy33
Midi controller zonder foute noten
Merknieuws 10-09-2020 10:45
Regelmatig verschijnen er innovative midi controllers maar ze zijn niet allemaal succesvol. TheoryBoard Thy333 is een Kickstarter project dat bijna het streefbedrag heeft gehaald

TheoryBoard Thy333 is een Kickstarter project van de kleine Amerikaanse startup Irijule. Het is een doorontwikkeling van de TheoryBoard die in 2017 uitkwam. Deze controller ordent noten volgens de correctie muziektheorie. Zonder kennis van toonladders en akkoorden kun je zo componeren en spelen. Je kunt werken in 840 toonsoorten zonder een foute noot te spelen. De controller heeft 96 aanslaggevoelige toetsen met polyfone aftertouch, allemaal voorzien van gekleurde led's.

Deze zijn verdeeld in 4x12 knoppen links en 4x12 knoppen rechts. Links zitten akkoorden in de juiste toonsoort, rechts de noten van die toonsoort. Er zijn usb en din midi outputs en een connector voor een sustainpedaal.

De bedoeling is dat het apparaat in december wordt uitgeleverd. Voor 499 Dollar hoor je bij de eerste backers. De normale prijs is $ 1199,-. Het streefbedrag van 1 miljoen Dollar is bijna gehaald.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com