aanmelden
Eventide Generate
Softsynth gebaseerd op chaos en Buchla modules
Merknieuws 14-09-2020 09:46
WestCoast synthesis wordt steeds populairder, vooral hardware en software die is gebaseerd op modules van Buchla zien we regelmatig. Een voorbeeld is de Generate synth plug-in

Generate is het resultaat van een samenwerking tussen Eventide en Newfangled Audio. Deze polyfone softsynth biedt keuze uit 5 oscillatoren die op chaos gebaseerd zijn; Double Pendulum, Vortex, Pulsar, Discharge en Turbine. Deze worden aangevuld met 2 sub oscillators. De output wordt bewerkt met een op een Buchla 259 gebaseerde wavefolder en gaat vervolgens door een Buchla-style Low Pass Gate in 3 varianten. Met behulp van patchkabels kun je 5 modulatiebronnen met deze 3 modules combineren, 2 envelopes, 2 lfo's, een S&H generator en een sequencer. Ook via midi of MPE kun je deze modulatie sturen.

Dan is er nog een effectsectie met eq, chorus, delay, reverb en een limiter. Er zijn 450 presets en de golfvorm van oscillator, wavefolder en low pass gate is in die modules als display te zien.

De polyfone Generate werkt als vst,au en aax plug-in onder macOS en Windows en kost $ 99,-. Er is ook een gratis monofone versie met enkel de Double Pendulum te downloaden die Pendulate heet.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com