Tula Mic

Stijlvolle usb mic met ingebouwde recorder

Merknieuws 21-09-2020 09:53

Podcasts zijn hot dus zien we steeds meer apparaten om podcasting eenvoudig te maken. De nieuwe usb Tula Mic heeft een ingebouwde recorder en ziet er prachtig uit

Tula is een nieuw bedrijf dat is opgericht door de mede-oprichter van Soyuz Microphones. Het bedrijf werkte samen met Zweedse software engeineers en Spaanse designers met als resultaat een kleine usb microfoon met ingebouwde standalone recorder. Het apparaat is in 3 kleuren verktrijgbaar en ziet eruit als een stijlvol scheerapparaat. De Tula Mic bevat omni en uni-directionele kapsels en is dus zowel voor een persoon als voor interviews en conferenties bruikbaar. Er is een algortime ingebouwd voor het onderdrukken van achtergrondgeluiden. Via usb sluit je hem aan op een computer en zo wordt ook de accu, die 12 uur meegaat, opgeladen. Er is een hoofdtelefoonaansluiting die je ook kunt gebruiken om een extra clip-on lavalier microfoon aan te sluiten. De afmetingen zijn 89x55x21mm en je krijgt er een tafelstatief bij.

Dankzij de ingebouwde recorder werkt de Tula Mic ook zonder computer. Het apparaat wordt binnenkort gelanceerd met een Indiegogocampagne en gaat $ 199,- kosten.

Meer informatie

zoeken
zoeken