Zoom PodTrak P8

portable podcasting recorder met veel mogelijkheden

Merknieuws 29-09-2020 10:55

Nieuw van Zoom is de Podtrak P8. Deze heeft alles wat je nodig hebt voor podcasting maar is ook bruikbaar als portable productionstudio

De Zoom P8 heeft maar liefst 6 mic inputs met fantoomvoeding, gain, mute en korte faders. Er is een extra input met fader voor telefoonaansluiting met feedbackonderdrukking die met een optionele Bluetooth ontvanger ook draadloos werkt. Voor monitoring zijn er 6 hoofdtelefoonuitgangen met individuele volumeregelaar.

Het instellen van de parameters gebeurt via een flink kleuren, touchscreen waarmee je ook digitale effecten zoals compressor en de-esser bedient en opnames kunt editten en combineren. Met de 9 verlichte pads trigger je je eigen sounds of 13 preset sounds waaronder applaus en gelach.

Maar dat is nog niet alles want met de 13 spoors recorder kun je alle inputs, de pads en de eindmix opnemen. Dat kan op memory cards als 16 bit, 44,1kHz wave of mp3 bestanden. De P8 werkt ook als audio interface voor je computer met stereo in en stereo outputs. De Zoom wekt behalve met een stroomadapter ook op 4 AA batterijen en gaat dan 2 uur mee.

Erg veel mogelijkheden waardoor de P8 behalve voor Podcasting voor allerlei andere situaties zoals liveperformances bruikbaar is.

De Zoom P8 gaat 499 Euro kosten.

Meer informatie

 

 

zoeken
zoeken