aanmelden
Roland Fantom OS update 2.0
Multisampling, nieuwe FX processor en meer sequenceropties
Merknieuws 15-10-2020 10:09
OS 2.0 met extra features en verbeteringen is goed nieuws voor huidige en toekomstige bezitters van een Roland Fantom 6, 7 of 8. Met deze gratis update haal je nog meer uit dit uitstekende keyboard workstation.

Fantom v2.0 zit vol extra mogelijkheden waarvan misschien de verbeterde samplingfuncties het meest in het oog springen. Je kunt nu van interne en externe bronnen direct naar het keyboard en de pads sampelen of multisamples maken met maximaal 352 samples, inclusief Auto-Trigger en Auto-Mapping. Een (multi)sample kun je als osciillator/partial in een ZEN-Core Tone gebruiken.

De Total Effects Processor (TFX) is een nieuwe toevoeging aan de EQ en compressor Master effecten. TFX is een multieffect met 90 variaties. Effecten kunnen nu ook op de audio input gebruikt worden en meegesampled worden.

Bij de ingebouwde sequencer kun je automatisering invoeren en editten via het touchscreen.

In elk van de 16 Zones van de Fantom kun je interne en externe sounds layeren en splitten voor complexe Performance setups.

Er zijn nog meer verbeteringen als Microscope view voor de sequencer, piano roll automatisering, nieuwe output routing, Scene chaining, verbeterde aftertouch gevoeligheid etc. De update naar v2.0 is helemaal gratis.

Meer informatie

download update

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com