aanmelden
Sennheiser MD 435 en MD 445
Twee nieuwe dynamische zangmicrofoons van topkwaliteit
Merknieuws 17-11-2020 16:46
Zowel in de studio als op het podium zijn microfoons van Sennheiser populair. Twee nieuwe zangmicrofoons van het merk zijn vooral voor livetoepassingen een welkome aanvulling

De MD 435 dynamische microfoon maakt gebruik van het MD 9234 kapsel. Deze grootmembraan microfoon heeft een cardioïde respons en een extra lichte spreekspoel voor een betere transiëntrespons. Dat betekent een transparant gedetailleerd geluid, een groot dynamisch bereik en een moeiteloze verwerking van hoge geluidsniveaus. De behuizing is voorzien van een schokdemper om contactgeluiden tegen te gaan en een brom-condensatiespoel om stoorgeluiden te voorkomen.

Adviesprijs is € 499,-. Ook verkrijgbaar als MM 435 microfoonkop voor draadloze toepassingen.

meer info

Ook nieuw is de MD 445 dynamische zangmicrofoon, eveneens met grootmembraan met een supercardioïde richtingskarakteristiek voor maximale isolatie en weerstand tegen feedback. Ook deze microfoon heeft de extra lichte spreekspoel voor een betere transiëntrespons. Dat betekent een transparant gedetailleerd geluid, een groot dynamisch bereik en een moeiteloze verwerking van hoge geluidsniveaus. De behuizing is voorzien van een schokdemper om contactgeluiden tegen te gaan en een brom-condensatiespoel om stoorgeluiden te voorkomen.

Adviesprijs € 499,-. Ook verkrijgbaar als MM 445 microfoonkop voor draadloze toepassingen.

meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com