aanmelden
Behringer Swing
USB midi controller/sequencer en meer
Merknieuws 23-11-2020 11:24
Tijd voor een update van Behringer. Het merk introduceert een goedkoop keyboard/sequencer en de prijs van de Behringer MonoPoly is bekend

De Swing van Behringer is een usb midi controller met een 64 staps polyfone sequencer, waarvan uiterlijk en features sterk doen denken aan de Arturia Keystep. De controller heeft 32 kleine toetsen met velocity en aftertouch, plus touchstrip pitch-bend en mod controls. De ingebouwde sequencer is achtvoudig polyfoon met rusten, tie's en legato. Voor de 64 stappen kun je gate time en swing bepalen. Verder is er een polyfone arpeggiator en chord play.

De Swing heeft behalve usb-c, midi in en out, sync in en out ook drie cv outputs. Er is verder nog een aansluiting voor een sustainpedaal. Via de bijbehorende app zijn allerlei instellingen mogelijk net als import en export van sequences. Swing is ook specifiek toegesneden op Behringers eigen, gratis Future Music Tribe DAW die ergens volgend jaar uitkomt. De stroom komt van usb, een niet meegeleverde adapter of een camera connection kit als je hem met een iPad gebruikt. De controller is binnenkort verkrijgbaar voor 89 Euro.

Meer informatie

De langverwachte Behringer's MonoPoly clone zal binnenkort verkrijgbaar zijn voor € 698,-

Meer informatie

Behringer heeft verder 1.04 OS voor hun RD-6 TR-606 drummachine uitgebracht.

Tot slot is men bezig met de Behremin, een clone van de Moog Theremin met een targetprijs van 99 Dollar. Voorlopig is die nog niet te koop!

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com