Arturia V-Collection 8

Nu met Juno 6, Emulator II, OB-Xa en Vocoder

Merknieuws 09-12-2020 10:52

Het wordt steeds moeilijker om nieuwe slachtoffers te vinden voor de V-Collection, maar het is Arturia weer gelukt. Twee nieuwe synths, een sampler en een vocoder werden aan de Collection toegevoegd

De Arturia V-Collection bevat nu maar liefst 28 virtuele synths en keyboards. Vier daarvan zijn helemaal nieuw, Stage 73V en Jup-8V zijn verbeterde versies van instrumenten die al deel uitmaakten van de V-Collection.

 

De Jun-6V is natuurlijk een virtuele Roland Juno 60 met de warme sound en het onmisbare chorus-effect. Arturia voegde een tweede lfo en een extra envelope toe. Ook nieuw zijn een delay en een reverb.

 

Emulator IIV is een plug-in van de befaamde Emu Emulator II sampler. De kenmerkende 8 bit sound is terug te vinden in de Arturia-uitvoering, net als een deel van de originele sound library. Uiteraard is sample editing mogelijk en krijg je het befaamde filter.

 

OB-Xa V is een plug-in van de beroemde Oberheim OB-Xa polysynth met zijn smeuïge sound. De OB-Xa V hebben we al in Interface 242 getest, samen met diverse andere OB-X plug-ins.

 

Dan is er nog de Vocoder V, een 16-bands vocoder (gebaseerd op een Moog Vocoder) met veel extra's en een ingebouwde twee-oscillator carrier synth. Als modulator kun je de een audiosignaal gebruiken of samples laden in de vocoder zelf.

Alle onderdelen werken standalone en als vst, vst3, aax en au plug-in en zijn NKS compatibel

De complete collectie kost ter introductie € 499,- in plaats van de normale € 599,-. Alle instrumenten zijn ook los te koop.

meer informatie

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken