aanmelden
CME WIDI Jack
Draadloos midi via Bluetooth
Merknieuws 11-01-2021 10:54
Merken als Roland en Yamaha maken draadloze midisystemen en ook CME is zeer actief op dat gebied. Na de CME WIDI Master is er nu de WIDI Jack

De CME WIDI Master hebben we in Interface 242 getest, maar nu is er weer een ander draaloos midi systeem van deze Chinese fabrikant, de WIDI Jack. Dit apparaatje maakt gebruik van Bluetooth 5 en haalt zijn voeding uit de midi aansluiting of uit een usb connector.

De WIDI jack heeft TRS Midi connectors (zowel type A als B) en je krijgt er verloopkabels naar DIN vijfpinsconnectoren bij. De compatibiliteitis verbeterd, macOS (vanaf Yosemite), Windows (10 of hoger), Android (8 of hoger) en iOS (8 of hoger).

Om twee apparaten te verbinden heb je twee WIDI Jacks nodig, voor verbinding met een van Bluetooth voorziene computer, phone, controller of tablet is een exemplaar genoeg. De pairing verloopt automatisch, je kunt maximaal 5 apparaten in een groep samen gebruiken. De latency ligt op 5 msec, het bereik is 20 meter. De firmware kun je via een iOS/Android app updaten. De WIDI Jack is vanaf eind januari te koop. Als je nu al bestelt krijg je met de code; jack30 een flinke korting, 29 Dollar i.p.v. de adviesprijs van 59 Dollar.

meer informatie

distributie: Pro Media Connect, 0252 629365, www.promediaconnect.nl

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com