UVI PX-Memories

Fraaie samplelibrary van een Memorymoog met LAMM modificatie

Merknieuws 27-01-2021 11:16

De Memorymoog was een geweldige, maar behoorlijk onbetrouwbare analoge polysynth. UVI maakt een uitgebreide samplelibrary van een Memorymoog met een unieke modificatie

De polyfone Moog Memorymoog ziet er geweldig uit en klinkt ook als een beest. Probleem was, naast de hoge prijs, dat het apparaat nauwelijks in stemming te houden was en hij was ook nog eens lastig te bedienen. Een Duitse synthtechnicus ontwikkelde daarom de Lintronics LAMM modificatie waarmee de Memorymoog een stuk bruikbaarder werd.

UVI heeft nu zo'n gemodificeerde Memorymoog diepgaand gesampled. Natuurlijk zijn er plenty velocitylayers maar ook standaard, unisono en de LAMM stereo-unisono. Hiermee kun je dus ook polyfoon unisono spelen en in stereo! En zoals bij UVI gebruikelijk gaat het om relatief ruwe samples waarbij er voor elke preset een ruim aanbod is aan instelbare parameters zoals een multimode filter en een, vca elk met envelope. Daarnaast kun je twee complete sounds layeren en de output bewerken met diverse effecten.

PX-Memories is een library voor de gratis UVI Workstation en de Falcon player. Beide werken standalone en als au, aax en vst plug-in.

De 30Gb grote library kost normaal € 79,-, maar ter introductie betaal je € 49,-

meer info

 

 

zoeken
zoeken