aanmelden
Gallien Krueger 800RB Plugin
Virtuele GK door Brainworx
Merknieuws 25-02-2021 09:51
De Gallien Krueger 800RB is misschien niet de allerbekendste basversterker, maar wat ons betreft staat hij in de Top 10 van basversterkers, met onder meer de Acoustic 360, Marshall Super Bass en de Ampeg Fliptop en SVT. Er is nu een plugin verkrijgbaar, die samen met GK werd ontwikkeld.

Red Hot Chili Peppers, Guns ’n’ Roses, Green Day, No Doubt... dat zijn zomaar wat bands waarbij de bassisten met een GK speelden. En als het goed genoeg is voor Mike Dirnt, Flea en Duff, dan gaan wij niet zeuren!

De Gallien Krueger 800RB kwam in 1982 uit en staat bekend om zijn veelzijdigheid en cleane, transparante geluid. Al snel werd het de keus van vele grote tourende bands. Het merk werkte samen met plugin-maker Brainworx voor een virtuele 800RB om te gebruiken in je studio. 

De plugin heeft een 100W-versterker voor hoog en een 300W-versterker voor laag, met elk een eigen mastervolume. Luister, draai en vind die perfecte sweet spot met een perfecte mix van bas en bijt. Beide amps hebben hun eigen uitgang, zodat je ook later nog kunt experimenteren. Dan is er nog de 4band EQ, die samenwerrkt met enkele filters om van dik en laag tot agressief te gaan.  

Verder voegde Brainworx 64 virtuele speakerkasten toe, die met Impulse Response werken. Denk aan Kemper, een van de grondleggers van deze werkwijze. Natuurlijk kun je kiezen uit microfoons en verschillende microfoonplaatsingen en er zijn wat effecten toegevoegd.

Tot 16 maart is het verkrijgbaar voor 79 Dollar, waarna de prijs naar 149 Dollar gaat. Wees er dus snel bij. Als je de aankoopt hebt gedaan, kun je ook andere plugins met korting aanschaffen. De software werkt met  AAX AudioSuite-, AAX DSP-, AAX Native-, AU-, VST2-, en VST3-supporting effect plugin voor macOS 10.9 tot 11.01 en Windows 7 tot 10.

Klik op deze link voor meer info, een proefperiode van 14 dagen of de aanschaf van de plugin. 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com