aanmelden
Meng Qi Wing Pinger
Resonerende filters als klankbron
Merknieuws 26-02-2021 11:14
Op zoek naar iets aparts, zowel qua bediening als klank? De Chinese muzikant/designer Meng Qi bedacht de Wing Pinger

De Wing Pinger is zeker niet het eerste instrument van Meng Qi. Hij maakt al sinds 2007 modules en instrumenten. De analoge Wing Pinger gebruikt twee low-passfilters die tegen resonantie aanzitten als klankbron. Ze worden aangestuurd met hele smalle pulsgolven en allerlei logic circuits. Met twee touchkeyboards kun je toonhoogtes spelen en er is een soort sequencer. Het resultaat is een organische, avontuurlijke klank die soms ook naar noise neigt en die je met diverse knoppen kunt sturen. Er zijn cv/gate connectors en triggers plus midi.

“This delivers an instrument capable of producing continually evolving music across the spectrum, from controlled to chaotic. The finely tuned parameter range and intuitive interface allow players to perform entirely on intuition, producing ever-changing and rich-sounding ambient, noise or meditative music with minimal or zero user interaction.”

De Wing Pinger en andere instrumenten van Meng Qi worden in Europa geïmporteerd door Alex4. Met een prijs van 1400 Euro is het wel een flinke uitgave!

website

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com