PreSonus Sphere en M1 hardware drivers

10Gb nieuwe samples en hardware native compatibel met M1

Merknieuws 26-03-2021 10:01

PreSonus Sphere, een compleet pakket software en sounds, is net uitgebreid met 10Gb aan sounds en Presonus hardware werkt nu 'native' met M1 Mac's

Als abonnee van PreSonus Sphere krijg je een license voor alle PreSonus software zoals Studio One Professional 5 en het Notion 6 notatieprogramma. Verder alle plug-ins en Studio One Add-ons als Ampire, Channel Strip Collection, CTC-1 Pro Console Shaper, Fat Channel XT en de Presence XT Editor. En wat er ook bijhoort is een gigantische collectie aan sample- en looplibraries. Dat waren er al enorm veel maar dat is nu uitgebreid met 19 nieuwe titels, bijna 10 Gb aan data. Sphere is behalve een software/sound abonnement ook een creative community. Zo kun je projecten delen en live chatten met andere Sphere-leden. De 30GB Sphere cloudopslag komt natuurlijk ook erg goed van pas en er zijn online livestreams en master classes.

Lid worden van PreSonus Sphere – dus inclusief gebruik van de software en sounds – kost $ 14,95 per maand of $ 164,95 per jaar. Sphere werkt onder macOS 10.13 of hoger en 64 bit Windows.

Meer informatie

Een groot deel van PreSonus' hardware werkt nu dankzij Universal Control 3.4.2 'native' – dus niet via Rosetta 2 – op de nieuwe M1 Mac's, dus alle usb en Thunderbolt interfaces, StudioLive mixers, Atom en FaderPort controllers ondersteunen nu de M1 en leveren daarmee nog betere prestaties!

downloads

 

 

 

 

zoeken
zoeken