Portabl Slide

Geef je laptop vleugels

Merknieuws 30-11-2021 10:35

Laptops zijn waanzinnig handig want je hebt altijd en overal je gegevens en workspace bij de hand. Nadeel is wel dat het scherm een stuk kleiner is dan bij de meeste desktops. Nu is er een oplossing.

Slide van het Belgische Portable is een combinatie van twee 13,3 inch full HD (1920x1080 pixels) schermen die je kunt in- en uitklappen of schuiven, gecombineerd met een stand. Slide is geschikt voor macOS, Windows of Linux laptops met schermen van 10 tot 17”.

Ingeklapt heeft ie het formaat van een laptop, is 20 mm dik en weegt 2 kg, dus eenvoudig mee te nemen. Behalve als uitgeklapte vleugels kun je ze ook als liggende of staande driehoek gebruiken om de communicatie met anderen te verbeteren. Een mooie oplossing om een een uitgebreid dawproject/partituur te kunnen overzien of meerdere programma's tegelijk te draaien.

Verder kun je makkelijker met anderen samenwerken omdat die naar een eigen scherm kijken terwijl ze tegenover je zitten en niet steeds over je schouder moeten gluren. Er zijn meer screen add-ons voor laptops, maar Slide is voozover ons bekend de enige met twee monitoren. Met de bijbehorende software zijn vensters vrij verplaatsbaar over drie schermen.

Je kunt de Slide los op een oppervlak plaatsen of 4 sticky pads op je laptopdeksel plakken waarop de Slide ingehaakt wordt. Je kunt hem eenvoudig weer loshaken.

 

Voor de voeding wordt usb ( C of 3) gebruikt, mogelijk is bij bepaalde laptops een externe voeding nodig. Verder is driversoftware nodig en die is beschikbaar voor Windows vanaf versie 7, macOS Catalina 10.15 tot Monterey 12 en Linux Ubuntu 16 tot 19.

De standaardversie kost € 499,-, een versie met gekleurde behuizing kost € 599,-. Er verder een luxe carbonuitvoering voor € 749,-

meer informatie

 

 

zoeken
zoeken