aanmelden
E-mu hervindt zichzelf
Nieuwe Emulator X3 op NAMM gelanceerd
Merknieuws 08-03-2009 11:54
E-mu is even weggeweest, maar presenteerde zich voor het eerst weer op de NAMM show in Anaheim, jongstleden januarik. Nog wel in een hotelkamer in plaats van op de beursvloer, maar nieuwe producten waren er volop: Emulator X3, PIPEline en LONGboard 61 en SHORT board 49.De software sampler van E-mu krijg eindelijk een update met de Emulator X3 (streaming sampling synthesizer). De Emulator X3 is volledige Windows Vista 64 bit compatible (maar er is wel ook een 32 bit applicatie), die meer-processors systemen ondersteunt en waarmee een samplingsnelheid tot 192 kHz mogelijk is. E-mu hardware is ook niet meer nodig als dongle. Verder is de X3 goed voorzien van een hele arsenaal aan sampling, beat en editing tools.

Ben je kabelen zat dan moet je bij E-mu kijken voor PIPEline, een draadloos zend- en ontvangsysteem dat je kan gebruiken zowel voor zowel gitaar en keyboard als voor de basis van een in-ear monitoring systeem. PIPEline werkt binnen een bereik van vijtien meters en biedt drie onafhankelijke stereokanalen en heeft een kort latency van 6,6 ms.

Onder de duidelijke namen LONGboard 61 en SHORTboard 49, brengt E-mu twee nieuwe keyboards uit. Beide kunnen 128 stemmen weergeven en er zijn in totaal niet minder dan 256 envelope generators, 128 lfos, 128 24dB/octave low-pass filters, 128 DCAs en 32-bit effects processing om met de klank te stoeien. Het klankpalet reikt van klassieke grand piano tot vintage synth bak. De samples nemen 64 Mb aan ruimte.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com