aanmelden
Roland presenteert GW-8 Version 2
Plus Juno DI, Boss FRV-1, SP-404SX en nog veel meer
Merknieuws 16-09-2009 23:03
Roland pakt uit met een hele set nieuwe producten die jongstleden 1 september via de speciale Rolandconnect-site werden gelanceerd. Het gaat om een reeks producten met de illustere namen GW-8 Version 2, Juno DI, Boss FRV-1, SP-404SX, TD-4KX, TD-20KX, JS-8, FR-7X, Vima JM-8 en BA-330.Het GW-8 workstation evolueert nog verder met versie 2. Features zijn de intelligente Backing Track-functie en moderne klanken en stijlen van over de hele wereld. Met de nieuwe functie Style Composer kun je je eigen styles produceren.

Voor djs is er de SP-404SX, een turboversie van de beroemde SP-404 sampler, met een verbeterde klank, meer effecten, uitgebreide sequencerfuncties en ondersteuning voor met sd-kaarten.

Klik hier en bekijk een video op de site van Roland

De (aspirant)drummers onder ons worden dubbel verwend met nieuwe elektronische drumkits in de V-Drums-serie: de superuitgebreide TD-20KX en de compactere TD-4KX.

Voor zangers is er het nieuwe Boss VE-20 effectpedaal, voor het dubbelen, pitchen, vervormen en harmoniseren van je stem.

Zit je in je eentje met je gitaar te jammen of te oefenen, dan is de JS-8 iets voor jou. Je kunt wav en mp3 afspelen, en het tempo en de toonhoogte naar smaak wijzigen. Naast de twee ingebouwde speakers heb je nog het gehele effectenrack van de GT-10 erin staan.

De V-Accordion-familie breidt zich ook uit met de FR-7X, die zowel met pianoklavier als met knoppenklavier leverbaar is.

Om kleine zalen, kerken, conferenties, seminars, meetings, et cetera goed te versterken is er nu de BA-330, een compacte en draagbare PA, waar toch alles op en aan zit. Ook voor entertainers en karaokezangers is er nieuws. De Vima JM-8 komt met een 120GB harde schijf en biedt videofuncties, stemeffecten en het afspelen van mp3-, wav- en midifiles.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com