aanmelden
Image Line blijft lanceren
FL Studio naar versie 9
Merknieuws 16-09-2009 23:23
Image Line introduceert FL Studio in versie 9. Daarnaast komt de firma met nieuwe plug-ins en dj-tools.De nieuwste versie van het populaire FL Studio is nu verkrijgbaar. De populaire muzieksoftware omvat nu 30 instrumenten en meer dan 370 aanvullingen, veranderingen en bug fixes. In de nieuwe versie is het mogelijk om tot op 99 tracks gelijktijdig op te nemen met nieuwe mixer. Ook krijg je bij FL Studio 9 gratis updates voor de rest van je leven.

De nieuwe plug-in Sakura is ook beschikbaar in de nieuwe FL Studio. Met deze string modeling plug-in kun je geluiden van snaarinstrumenten nabootsen. Of het nu het resoneren van een piano is of het geluid van een geplukte vioolsnaar, je hebt controle over elk aspect van het instrument.

Image-Line heeft ook een leuke verrassing voor laptop-dj’s met DJ Mouse. Met deze ‘muis’ kun je het programma Deckadance aansturen, waarbij je alle functies onder één hand hebt. Scratchen, faden, fast forward of rewind: alles is mogelijk, en dat zonder vinyl of draaitafel.

Meer informatie vind je op: www.image-line.com
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com