aanmelden
Tascam draait op volle toeren
Nieuwe interfaces, monitors, cd-speler en training-tool
Merknieuws 01-10-2009 22:49
Ze hebben het druk gehad bij Tascam deze zomer. Het bedrijf verwent ons namelijk met een groot aantal nieuwe producten.De populaire US-122 en US-144 zijn in MKII uitgebracht met flinke verbeteringen. De audiokwaliteit is hoger en de interfaces zijn een stuk compacter geworden. Ze hebben nog steeds twee xlr microfoon/instrument combo’s maar ook een midi in –en uit.
De US-100 is een nieuwe 2x2 audio usb-interface met aparte instrument -en microfooningangen. Bijzonder is de aanwezigheid van een stereo phone ingang. De audioresolutie is 16 bit, 48 kHz. Deze interface in stevige aluminium behuizing gaat in de VS voor minder dan 100 dollar over de toonbank.

Voor de home studio brengt Tascam de VL-M3 actieve monitors uit. Deze zijn voorzien van een 3” driver en een bass port aan de voorzijde. De 24 W versterker is in de linker speaker ingebouwd.

De opvolger van de CD-200 cd speler is de CD-200i. De ‘i’ staat voor iPod. De CD-200i gaat net zo makkelijk om met audio-cd’s als met mp3 en wav. bestanden. De iPod inhoud kan makkelijk door worden gezocht met dezelfde navigatieknoppen en displays als de cd’s. Een leuke optie op de CD-200i is de pitch control en het anti-shock geheugen van 10 seconden. Het apparaat is in te bouwen in een 19” rack en dus interessant voor studio’s, pa-installaties of sound distributie.

Een muzikant met ambitie moet oefenen, om dit wat makkelijker te maken brengt Tascam de PT-7 training tool uit. Hiermee kan je oefenen met je instrument en je zang. Naast een metronoom en een chromatic tuner vind je een digitale recorder die goed is voor twintig minuten opnametijd. Ook is het mogelijk loops in te stellen. Pitch wordt zowel tijdens de opnames als het terugluisteren constant vertoont op het display en is variabel. Je kan kiezen uit negen toonhoogtes en zes maatsoorten.

Meer informatie vind je op: www.tascam-europe.com
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com