aanmelden
Roland NAMM 2010 persconferentie
Video's productpresentaties
Merknieuws 25-02-2010 01:28
Op de vooravond van de NAMM show 2010 in Anaheim, Californië, gaf Roland haar persconferentie in de Roland Arena. In een uur tijd presenteerde het bedrijf al haar nieuwe producten en productverbeteringen. Hieronder vind je zeven video's met uitleg en demonstraties van enkele hoogtepunten.Vocal VP-7 Processor
'Samen zingen in je eentje' zou het motto kunnen zijn van de VP-7 Vocal Processor. De VP-7 kan drie begeleidingsstemmen genereren vanuit je eigen zanglijn.

Roland Battery Band
Met het oog op de nomademuzikant produceert Roland veel producten die op batterijen kunnen lopen. Een demonstratie van de Roland Battery Band.

V-Piano Evolution
V-Piano - introductie vorig jaar
Vorig jaar gentroduceerd, de V-Piano van Roland. De modeling technologie van de V-Piano zorgt voor een revolutie in de wereld van de virtuele piano; niet alleen maar door zijn uitstekende geluidskwaliteit maar ook door de mogelijkheden: de piano als een bouwpakket.

V-Piano Evolution
In deze Roland V-Piano video worden diverse nieuw gentroduceerde pianoklanken gedemonstreerd: de Vertical piano, de. V1 Impactance, de Tripple Large en de Metallic Sound Board.

Supernatural Piano
De nieuwe HP-Series SuperNATURAL Pianos van Roland combineert deel van de V-Piano technologie samen met multisampling-technologie. Drie modellen: HP-307, HP-305, en HP-302.

Roland Octapad SPD-30
De Octapad van Roland is een legendarisch elektronisch drumapparaat met een eigen karakter. De nieuwe telg bij Roland, de SPD-30 is compact, past in een (school)tas en kan zeker in elke homestudio zn plek vinden. Kijk hoe Michael Schack demonstreert.

FR-7x V-Accordion
Het nieuwe vlaggenschip op accordeon gebied heeft veel nieuwe features. Onder andere een snellere response, een USB poort en een LCD display. Bekijk de video voor een goede demonstratie.


video player
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com