aanmelden
Download de gratis Interface Predator synthesizer
En volg de Synthshop workshop van Rob Papen
Merknieuws 26-02-2010 00:04
Synthshop is de workshop in iedere editie van Interface waarin we legendarische, bekende en minder bekende synthesizersounds analyseert met de door Rob Papen speciaal voor Interface gebouwde versie van de Predator softsynth. Met het volgen van de workshop krijg je meer inzicht in de werking van een synthesizer, waardoor je zelf betere klanken leert programmeren.Als je nu naar Interface Xtra surft en je account activeert als je dat nog niet zou hebben gedaan dan kun je deze bijzondere softsynth downloaden: de Rob Papen Interface Predator.

Speciaal voor Interface ontwikkelde de gerenommeerde Nederlandse sounddesigner Rob Papen deze speciale versie van zijn bekende Predator softsynth. Hij volgde hiervoor het concept waarmee ook de legendarische analoge, polyfone synthesizers uit het verleden werden gebouwd; virtueel analoog, dus. De klank is vet, diep, helder en flexibel. De Interface Predator wordt geleverd met 768 uitstekende klanken.

Aan de hand van deze Interface Predator bieden wij sinds editie 133 een complete synthesizercursus aan in Interface Magazine. Aarzel niet, ga bij Interface Xtra naar de sectie Workshops, download de software, installeer m en volg de cursus Synthshop, geschreven door onze ervaren workshopredacteur Eppo Schaap.

De softsynth werkt als vst,/au/rtas-plug-in onder Windows en Mac OSX. Start na het downloaden de installer, en geef aan waar de plug-infolder van je hostprogramma zich bevindt. Na installatie kun je direct beginnen.

In de eerste drie delen van deze workshopserie zijn (bijna) alle functies van de Interface Predator behandeld, in resp. Interface 133 (november 2009), 134 (december 2009) en 135 (januari-februari 2010). Als je je voor Interface Xtra hebt geregistreerd kan je in de digitale edities die op de site beschikbaar zijn de workshops nalezen.

In deel vier van Synthshop, in de nieuwe maart-editie 136 van Interface gaan we echte synthsounds aan de man brengen, of nog beter: we gaan zorgen dat je ze zelf kunt maken.

Veel plezier ermee!
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com