aanmelden
Je eigen monitormix met myMix
Tevens 16-kanaals multitrackrecorder
Merknieuws 02-05-2010 22:48
Wie op de Musikmesse rondliep, kon niet om myMix heen. Dit apparaatje is bedoeld voor iedereen die in een bandsetting een persoonlijke monitormix wil maken zonder tussenkomst van technici.In de studio, live on stage, of in de oefenruimte - myMix staat toe om voor ieder bandlid individueel volume, panorama, toonregeling en effecten af te regelen. Bovendien kan met een druk op de knop de ingebouwde multitrackrecorder aan het werk worden gezet. Deze kan tot 16 kanalen plus stereo mix opnemen in 24 bit/48Khz kwaliteit.
Het gebruikte opslagmedium, een SD of SDHAC card, kan gemakkelijk mee naar huis worden genomen, alwaar de opgenomen tracks in de meeste audiosoftware (zowel op pc als Mac) kunnen worden verwerkt.

myMix integreert alle bestaande geluidapparatuur: de dual inputs kunnen zowel op line- als op microfoonniveau (phantom power inschakelbaar) opereren. De 3.5mm jack output kan gebruikt worden om een hoofdtelefoon aan te sturen en de gebalanceerde jack line-uitgang voor aansturing van bijvoorbeeld de in-ear monitor of powered monitor.
Met de bijgeleverde adapter past myMix op elke gangbare microfoonstandaard.

Door middel van een eenvoudige Ethernet Switch kunnen (plug & play) acht individuele myMix units tot een groot, individueel monitormix- en recordingsysteem worden uitgebouwd. myMix wordt gevoed door de bijgeleverde adapter of via een power-over-Ethernet-switch. myMix gebruikt het nieuwe Ethernet AVB protocol om compatibel te zijn met de volgende generaties van computernetwerkgestuurde apparatuur. Het apparaat kost incl. BTW 449,-.

Voor meer informatie: mymixaudio.nl
Contact: info@mymixaudio.nl
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com