aanmelden
BOSS Loop Contest
BOSS organiseert een wereldwijd Loop-kampioenschap
Merknieuws 06-08-2010 17:37
Wat ooit begon als een leuk fantasietje in de opnamestudio, is intussen uitgegroeid tot een heuse muzikale discipline: Loopen. Korte stukjes audio (loops) worden opgenomen en steeds weer herhaald. Zo worden ze laag per laag over elkaar gelegd tot er een hele compositie ontstaat. Een apparaat waarmee je zoiets live kan doen, noemt BOSS een Loop Station.De BOSS Loop Stations (RC-serie) zijn goed ingeburgerd bij muzikanten van allerlei pluimage. Gitaristen, bassisten, toetsenisten, beatboxers, tubaspelers, harpisten, zangers... je kan het zo gek niet bedenken, maar elke muzikant kan perfect een BOSS Looper gebruiken... YouTube staat er vol van!

Roland en BOSS willen nu juist een platform bieden aan al deze muzikanten. De BOSS Loop Contest is een open wedstrijd waar iedereen die een BOSS Loop Station bezit (RC-2, RC-20, RC-20XL of RC-50), aan kan deelnemen. Het enige wat de kandidaten moeten doen, is een filmpje van hun Loop-kunsten opnemen en posten op YouTube of een soortgelijke website. Als laatste stap moeten ze zich inschrijven op de speciale BOSS-pagina van www.rolandce.com.

Het wereldwijde kampioenschap zal verlopen in verschillende fasen. Eerst en vooral kunnen de mensen hun performances insturen. De inzendingen worden beoordeeld door BOSS. De 6 beste inzendingen stoten door naar de RCE-finale, tijdens de Music&You expo in Parijs van 19 tot 22 november. De winnaar van de RCE-finale wint een aankoopbon voor BOSS-/Roland-producten en een ticket naar de Internationale Loop Contest, tijdens de Winter NAMM in 2011 (13 tot 16 januari in Anaheim-CaliforniŽ).

Alle info, reglement en inschrijvingspagina vind je via www.rolandce.com. Inschrijven kan vanaf 15 juli 2010.

Blijf op de hoogte van de nieuwste technologieŽn en producten van Roland via hun RSS-feed.
Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com