aanmelden
Image-Line FL Studio wordt 10
Nieuwe versie biedt groot aantal nieuwe functies
Merknieuws 04-04-2011 16:04
Image-Line heeft FL Studio 10 gepresenteerd. Naast een nieuw fris jasje heeft de audio en midi-recording sofware een hele berg veranderingen onder de motorkap zitten.

De meest in het oog springende vernieuwing is de mixer die nu een stuk groter in beeld wordt gebracht. Ook is er een visualisatie ingebouwd voor elke onafhankelijke track die wordt afgespeeld. De sequencer beschikt met de Newtone en Pitcher functies voor het eerst over tools voor toonhoogtecorrectie en het creëren van harmonieën. Let wel, voor deze twee opties moet extra worden betaald. Daarnaast beschikt de sequencer over een wrapper voor 64-bits plug-ins, zodat deze overweg kunnen met gesamplede instrumenten tot 192 gigabyte.

Een welkome toevoeging is de Autosave-functie, die bij de meeste soortgelijke pakketten allang was ingevoerd. FL Studio 10 slaat het project om de zoveel tijd automatisch op, zodat er geen werk verloren kan gaan. Een kleine vanzelfsprekende toevoeging die de gebruiksvriendelijkheid van het programma een stuk groter maakt.

Bekijk hier onder alle nieuwe features van de FL Studio 10 op een rijtje.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com