aanmelden
FabFilter breidt Pro-familie uit
Pro-G gate/expander plug-in
Merknieuws 09-05-2011 13:35
Het Nederlandse bedrijf FabFilter Software Instruments brengt vandaag de Pro-G gate/expander uit. Na de Pro-L limiter, Pro-Q equaliser en Pro-C compressor is er ook een plug-in om ruis te verminderen en dynamiek in de mix terug te brengen.

De Pro-G biedt verschillende stijlen als preset: classic, clean, vocal en guitar. Daarnaast heeft FabFilter een extra stijl toegevoegd genaamd 'upward expansion'. Met deze stijl worden bepaalde signalen die normaliter worden onderdrukt juist uitgelicht voor een natuurlijk, transparant effect.

Dit is allemaal aan te passen met threshold, ratio, range, attack en release opties. Met de presets is het mogelijk om snel verschillende elementen van je mix aan te passen.

Om verder te tweaken kan het expert-panel opgeroepen worden waar je wet/dry levels en panning controls terug kan vinden. Ook kun je hier naar hartenlust het side-chain pad volledig aanpassen naar eigen inzicht.

Op de website van Fabfilter Software Instruments kun je een trialversie van de Pro-G gate/expander en de andere Pro plug-ins downloaden.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com