aanmelden
Avid Pro Day voor AV-professionals op 30 juni
Alles over Avid Pro Tools en Media Composer
Merknieuws 06-06-2011 10:17
Je kennis op het gebied van Pro Tools en Media Composer bijschaven? Op 30 juni organiseert College of MultiMedia (CMM) Amsterdam een exclusieve Avid Pro Day. Van 16:00 tot 21:00 vinden acht gratis seminars plaats die je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen.

Tijdens de Avid Pro Day zullen de Avid Certified Trainers van CMM acht verschillende seminars verzorgen voor beginnende als gevorderde AV-professionals. Daarnaast zullen er Avid dealers aanwezig zijn die de allernieuwste Avid hardware en technologieën voor video- en audioproductie demonstreren.

Pro Tools gebruikers kunnen terecht voor seminars over Elastic Audio, editen op hoge snelheid, automation in Pro Tools en het overstappen van Logic naar Pro Tools. Als je werkt met Media Composer kun je meer leren over Avid Interplay Editing, Avid Interplay Archive and Media Management en de nieuwe opties van Media Composer versie 5.5. Ook is er een introductie seminar.

Meer informatie over de inhoud van de seminars kun je vinden op de site van CMM. Deelname tijdens deze dag is gratis en voor iedereen toegankelijk. Wegens een gelimiteerd aantal plaatsen is vooraf inschrijven via de website van CMM verplicht.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com