aanmelden
HALion 4 is uit
Het vierde leven voor de virtuele sampleplayer van Steinberg
Merknieuws 06-06-2011 10:56
HALion, de virtuele sampleplayer van Steinberg, is aan zijn vierde leven toe. Hij heeft een volledig nieuw uiterlijk, veel nieuwe functies en integreert met het nieuwe Cubase 6.

Wat is er nieuw ten opzichte van versie 3? De interface is voorzien van windows screensets, er is virtueel-analoge synthese toegevoegd en we treffen de laatste vst 3.5-snufjes zoals Note Expression en de MegaTrig-functie voor instrumentarticulaties aan. Nieuw zijn ook een morphing filter en de FlexPhraser. Samples kunnen automatische gemapped worden door deze te slepen of met behulp van de mapping editor. Er zijn tot 32 stereo-uitgangen beschikbaar en zes kanalen surround (5.1) wordt ondersteund. Automatisering via de Cubase Quick Controls is nu ook mogelijk.

Bij Halion 4 krijg je 44 interne effecten (inclusief de REVerence convolutie galm) en een bibliotheek van 1.600 klanken met onder meer de gehele HALion Sonic library. HALion 4 werkt in 32- en in 64-bit mode, zowel onder Windows als Mac OSX. Steinberg Media Technologies GmbH.


Bekijk ook het productnieuws en een preview-video over Halion 4 op de site van Steinberg.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com