aanmelden
Fruity Loops komt naar iPad, iPhone en iPod
Android versie in ontwikkeling
Merknieuws 04-07-2011 15:45
FL Studio Mobile is nu verkrijgbaar voor alle iPhone en iPod touch modellen. Daarnaast is er een HD-uitvoering voor iPad en iPad 2. Met FL Studio Mobile kun je waar je ook bent complete multi-track projecten produceren en opslaan.

De bekende step sequencer en piano roll editor zijn aanwezig en hebben de uitstraling van de pc-versie van FL Studio. Je kunt werken met traditionele instrumenten, synths, drumkits en loops. Daarnaast zijn er ook real-time effecten beschikbaar als reverb, delay, eq, gitaarversterker simulator en filter, en is het mogelijk pitchbend te gebruiken door het apparaat te kantelen. De projecten kun je opslaan als midi, wav en als FLM project. Op deze manier kun je verder werken in zowel FL Studio als een andere daw, of je creatie direct als audio opslaan.

Op het eerste gezicht zijn de verschillen tussen de Mobile en iPad versies miniem. Uiteraard krijg je bij de iPad-uitvoering van FL Mobile meer opties tegelijkertijd in beeld, iets wat handig is bij bijvoorbeeld drumpad of keyboards en synths. Bij het keyboard kun je op de iPod/iPhone varianten vijf toetsen tegelijk gebruiken, op iPad zijn dit er tien.

Image Line heeft bij de mobiele FL versies gebruik gemaakt van een batterijvriendelijke engine die ook op oudere apparaten goed zou moeten werken. Mocht het nodig zijn is het alsnog mogelijk latency en polyfonie aan te passen. Plug-in fanatiekelingen zullen even moeten slikken. Volgens Image Line kunnen de processoren van de mobiele apparaten niet de rekenkracht verzorgen om plug-ins te gebruiken op de Mobile versies.

Bij Image Line is het bekend dat er vraag is naar een mobiele versie van FL voor Android. Daarom kunnen Android-gebruikers de ontwikkeling hiervan volgen via de website van Image Line. Het bedrijf waarschuwt wel dat dit nog even op zich kan laten wachten.

https://www.youtube.com/v/0Q-AoN2q9qE?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com