aanmelden
Video interview met uitvinder Melodyne
Peter Neubäcker van Celemony vertelt
Merknieuws 11-07-2011 14:27
Celemony staat bekend om geluidscorrectiesoftware als Melodyne en het onlangs uitgebrachte Capstan. Achter deze software vinden we muziek- en wiskundeliefhebber Peter Neubäcker, één van de oprichters van Celemony. Het bedrijf bracht onlangs een uitgebreid video interview uit waarin Neubäcker zijn werk- en denkwijze uit de doeken doet.

Drie jaar voordat Celemony in 2000 werd opgericht was Neubäcker al bezig met een experimenteel geluidsonderzoek dat later Melodyne zou worden. Deze pitch correction software wordt tegenwoordig in één adem genoemd met Alvares Auto-Tune en heeft sinds de introductie in 2001 verschillende prijzen gewonnen.

Direct Note Acces, gebaseerd op de Melodyne technologie, maakt het mogelijk om individuele noten in een opname aan te passen. Op deze DNA-technologie is ook Capstan van Celemony gebaseerd waarmee ruis en brom gemakkelijk uit een opname verwijderd kunnen worden.

Lees hier het bericht over Capstan.

Bekijk hieronder het videoportret van Peter Neubäcker.

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/u573PyXo-pY?version=3&hl=nl_NL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/u573PyXo-pY?version=3&hl=nl_NL" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com