aanmelden
IK Multimedia presenteert iRig MIDI
Midi oplossing voor de iOS gebruiker
Merknieuws 01-08-2011 15:49
Met iRig MIDI van IK Multimedia kun je elk midi-apparaat aansluiten op een iPhone, iPod Touch of iPad. De nieuwe SampleTANK iOS en iRIG MIDI Recorder apps krijg je er gratis bij.

Met de iRig MIDI is het mogelijk midi keyboards, drummachines, drumpads en pedalboards aan te sluiten op een van de iOS apparaten: handig wanneer toch echt met tien vingers een keyboard wilt inspelen of met je voet je gitaarsound binnen Amplitube wil veranderen. iRig MIDI is niet alleen te gebruiken met het gratis bijgeleverde SampleTANK maar ook met andere apps die midi ondersteunen zoals Garageband. Op deze manier kun je externe midi apparatuur aansturen vanaf je iPhone, iPod Touch of iPad met apps die hiervoor bedoeld zijn.

De iRig MIDI heeft drie midi-poorten (in, out en thru) waarmee verschillende apparaten aangesloten kunnen worden met twee lange  midi kabels met TRS mini-jacks. Twee ledjes geven aan wanneer er midi activiteit is. De iRig krijgt zijn stroom via het iOS apparaat waaraan deze is aangesloten, mocht dit opraken kun je de iPad of iPhone opladen via de mini-USB poort op de iRig.  

SampleTank iOS
SampleTank voor iOS is de mobiele uitvoering van IK’s SampleTank voor Mac en PC gericht op live-gebruik. Het is een vierdelig multi-timbral instrument met een gigabyte aan samples voor meer dan 500 akoestische, elektrische en elektronische instrumenten. In deze ‘tank’ is een selectie opgenomen van de beste sounds van SampleTank en het Miroslav Philharmonik, synths van SampleMoog en meer dan 1000 melodieuze en ritmische patronen.  

iRig MIDI recorder is gratis te downloaden via de Apple App Store. Het is een simpele app waarmee je midi sequenties kan opnemen en afspelen van- en naar elk apparaat dat midi ondersteund. In combinatie met de iRig MIDI kun je realtime midi opnames van keyboards, drum machines- en pads en andere midi controllers opnemen. Ook is het handig om data dumps van je midi apparaten op te nemen als back-up of om over te zetten op een ander apparaat. De opnames kunnen via wi-fi, e-mail en iTunes File Sharing geëxporteerd worden als standaard midi file.  

Klik hier voor meer informatie over iRig MIDI.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com