aanmelden
Cakewalk Z3TA+ herboren
Waveshaping Synthesizer verbeterd
Merknieuws 05-08-2011 13:37
Cakewalk kondigt een nieuwe versie van de softsynth Z3TA+ aan. De Z3TA+ is al op leeftijd, dus was het de hoogste tijd voor een opfrisbeurt. Bekijk de video die Cakewalk ons leverde.

De Z3TA+ 2 ‘Waveshaping Synthesizer’ is sterk verbeterd als het gaat over de grafische interface en lay-out. Talloze zaken, zoals envelopes, lfo’s, en arpeggiators, zijn makkelijker met de muis te bedienen. De Waveshaper is nu een deel van de oscillator geworden, met vier extra modes. Er zijn vier extra filtertypes, waarmee het totaal op veertien komt. De effectsectie is stevig uitgebreid en effecten kunnen via drag and drop gemanipuleerd worden. Ook Real-time Expression is verbeterd met Adaptive Pitch Bend waarmee je elke noot afzonderlijk kunt benden. Met het x/y-pad kun je de snelheid van de morphing bepalen.

Met meer dan 100 nieuwe Arp patterns en 50 nieuwe ‘Gate’ patterns van Dance midi samples kun je direct gating toepassen op je synth pads- en leads. Deze zijn weer aan te passen met Humanize en Swing controls.  

De sound engine van Z3TA+ is verbeterd, het geluid van de originele Z2TA+ patches is echter behouden. Z3TA+ 2 bevat namelijk, naast 1000 nieuwe sounds, ook alle 1093 originele patches met het karakter van de eerste Z3TA. Om overzicht te behouden kun je de nieuwe patch browser gebruiken die de 2000 patches indeeld op library, bank en –uiteraard- op patch.  

www.rolandce.com |  www.cakewalk.comhttps://www.youtube.com/v/KLBPRPQxzlk?version=3&hl=nl_NL&hd=1">name="allowFullScreen" value="true">

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com