aanmelden
Elysia Xpressor nu ook als 19"
Compressen tot je er bij neervalt
Merknieuws 08-09-2011 14:09
De Xpressor 500 van Elysia was alleen geschikt voor 500 series compatible racks. Nu kun je deze compressor ook een plekje geven in je 19” rack.

Elysia heeft deze 19” uitvoering uitgebreid met een send en return aansluiting voor een externe sidechain en een power suply met een afgeschermde ringkern transformator.
Volgens het bedrijf is de Xpressor ontworpen voor een heldere, open klank met veel punch. Het complete audio pad is ontworpen zonder een enkele kabel te gebruiken. De xpressor heeft de eigenschappen van Elysia’s vlaggenschip-producten als de Mpressor of de Alpha Compressor waarbij je moet denken aan auto fast attack mode, release eigenschappen die zijn aan te passen en een warm mode knop om het signaal direct te kleuren.

Voor verdere controle over het compressen is er een geïntegreerde sidechain filter aanwezig, gain reduction limiter en een mix controller voor parallel compressen.

Bekijk de video voor real-time geluidsvoorbeelden van de Xpressor. Op de website van Elysia kun je nog meer voorbeelden beluisteren.

https://www.youtube.com/v/jig3SG6pgRk?version=3&hl=nl_NL&hd=1">name="allowFullScreen" value="true">

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com