aanmelden
Interface151 Playlist op Spotify
Beluister de muziek uit Interface september 2011
Merknieuws 08-08-2011 14:08
Bij het verschijnen van elke editie van Interface zetten we alle muziek die voorkomt in dat nummer in een playlist op het Interface Spotify-kanaal. Ook voor Interface 151 staat er weer een nieuwe playlist klaar met honderden tracks!

Met Spotify kun je muziekstreams beluisteren van ongeveer alle muziek die beschikbaar is. Interface heeft op Spotify een playlist aangemaakt met alle muziek waaraan in de editie van september 2011 wordt gerefereerd.

Je kunt de Spotify software gratis downloaden via www.spotify.com/nl. Ook het beluisteren van de miljoenen tracks die Spotify beschikbaar heeft, is gratis. Als je een maandelijkse fee betaalt, vermijd je de reclameboodschappen en kun je Spotify ook op je mobiele telefoon of tablet gebruiken.

Niet alle muziek die in deze editie van Interface wordt besproken is al officieel uit, en daarom ook nog niet op Spotify beschikbaar. Zodra deze tracks beschikbaar zijn, plaatsen we ze erbij.

Direct naar de Interface 151 Playlist, klik hier. 

Interface op Spotify 
Interface kun je op Spotify als Friend toevoegen aan je People’s List door in het searchveld te zoeken op: spotify:user:interfacenl. 

Interface playlists
De Interface Playlists krijg je op Spotify direct te zien als je Friend bent. Dan hoef je alleen maar op Subscribe te klikken, en je kunt luisteren naar de muziek die staat in de actuele Interface-editie.

Heb je Spotify al geïnstalleerd op jouw computer? Klik hieronder op de actieve playlists om de muziek direct te beluisteren.

Klik hier als je de nieuwste editie wilt beluisteren.
Klik hieronder voor de archieflijsten.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com