aanmelden
Broekzakrecorder Tascam DR-40
Vierkanaals digitale handheld
Merknieuws 03-12-2011 21:01
Tascam heeft een nieuwe handheld recorder die tot vier kanalen op kan nemen. Dat doet de DR-40 in een 96kHz/24-bit resolutie met behulp van ingebouwde microfoons, via externe microfoons of via de lijningangen.

De twee interne condensatormicrofoons kunnen in XY-positie of AB-positionering worden gezet, wat de DR-40 bijzonder flexibel maakt. Onderaan het apparaat zijn twee externe combi jack XLR/TRS ingangen met fantoomvoeding te vinden. Voor extra stevigheid zorgen de combipluggen van Neutrik.

Eenmaal opgenomen kunnen de tracks afgespeeld worden via een koptelefoon, maar via de ingebouwde speaker van de recorder. Met toonregeling, stereo reverb en de Level Align Functie kan de gebruiker de opnames naar eigen wens instellen en terugluisteren. Ook voor gitaristen zit er een leuk extraatje op de recorder, want zij zullen de ingebouwde chromatische tuner zeker kunnen waarderen.

De DR-40 komt standaard met een kaartje van 2 GB en kan maximaal uitgebreid worden tot 32 GB. De recorder werkt op 3 AA-batterijen (ongeveer 15 uur), een optionele AC-adapter, een optionele externe battery pack of op USB-voeding. Ook optioneel is een afstandbediening met draad en een voetschakelaar.

Zie ook: https://tascam.com/product/dr-40/

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com