aanmelden
Steinberg helpt je de herfst door
Nieuwe software, updates en sample packs
Merknieuws 19-11-2011 21:11
Het Duitse bedrijf Steinberg kondigde in korte tijd flink wat nieuwe software, updates en samplepakketten aan. Interface.nl verzamelde het voor je in een overzicht.

Voor Cubase en Sequel gebruikers heeft Steinberg maar liefst vier nieuwe VST Sound Loop Sets uitgebracht: Dubstep, Indie Rock, Nu Metal en Urban. De Dubstep VST Sound Loop Set is ideaal voor iedereen die zich aan het aan populariteit toenemende genre wil wagen terwijl de Indie Rock set bevat alles wat je nodig hebt om een alternatieve sound te creëren. Nu Metal biedt een verscheidenheid aan zware gitaarriffs en metal drum loops en bij Urban krijg je een selectie hip-hop, R ‘n’ B en soulloops verspreid over 24 construction kits. De VST Loop Sets zijn van hoge 24-bits kwaliteit en alleen verkrijgbaar via de Steinberg Online Shop.

Naast de nieuwe loop-pakketten bracht Steinberg ook een nieuwe VST Sound Instrument Set uit genaamd Elek Drums. Het pakket bevat honderden geluiden en patterns voor de  Groove Agent ONE drum bibliotheek in Cubase en Sequel. De set bevat meer dan 400 one –shot drum samples als kicks, snares, hi-hate, chords en FX welke zijn verspreid over 28 construction kits. Verder zijn er 28 banks te vinden met diverse ritmische patronen die ideaal zijn voor dance producties.

 

CMC controllers voor Cubase
Steinberg presenteert een nieuwe serie USB controllers voor Cubase die gecombineerd kunnen worden tot een eigen custom - Cubase control system. De zes verschillende  units zijn ontworpen voor verschillende secties in Cubase met knoppen, pads en faders om deze een ‘hands-on’ feel te geven. Op de controllers zijn dezelfde kleuren en iconen gebruikt die bij de secties van Cubase horen. Een controller voor een Cubase functie die je niet gebruikt kun je gerust links laten liggen.

Updates en downloads
Altijd al Halion 4 willen proberen? De trial versie van de VST Sampler is nu beschikbaar voor pc en Mac. Je kunt alle mogelijkheden van het programma zonder beperkingen proberen in een tijdsbestek van 60 dagen. Verder werd ook het Steinberg Elements Pack geïntroduceerd, een nieuwe software bundel bestaand uit Cubase Elements 6 en Wavelab Elements 7. Het pakket biedt alles wat je nodig hebt om de eerste stappen te zetten in het maken van muziek tot het uitbrengen van een cd.

LoopMash HD voor iPad, iPod en iPhone
Een gestripte uitvoering van het populaire LoopMash uit Cubase 6 is nu ook voor mobiele Apple apparaten beschikbaar. De app voegt tot acht loops samen door vergelijkbare elementen bij elkaar te zoeken en door elkaar te vervangen. Naast 19 live effecten als tape stop en stutter bevat LoopMash HD 30 presets en 258 loops variërend van electro tot etnische sounds. Nieuwsgierig? Je kunt de app gratis downloaden in de appstore, dus probeer het vooral zelf!

Website Steinberg

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com