aanmelden
Gratis software studiotraining van Midi Amsterdam
In samenwerking met PreSonus en Native Instruments
Merknieuws 11-11-2011 16:22
Midi Amsterdam geeft donderdag 1 december een software studiotraining in samenwerking met PreSonus en Native Instruments. Ideaal voor beginners, maar met de updates voor Presonus Studio One en het nieuwe Komplete 8 van Native Instruments valt er voor de gevorderde producer ook genoeg te beleven.

Tijdens deze avond zullen alle ins en outs van PreSonus Studio One worden gedemonstreerd. Verder wordt er uitleg gegeven over Maschine en Komplete 8 van Native Instruments.

Studio One Version 2
Studio One van Presonus werd twee jaar geleden gelanceerd en heeft met de release Version 2 er enkele interessante nieuwe mogelijkheden bij gekregen. Het immens populaire pitch correctie programma Melodyne is nu geïntegreerd in Studio One. Hierdoor kun je Melodyne direct openen vanuit Studio One en de edits die je maakt direct vergelijken met de rest van het arrangement. Bij Studio One Professional krijg je een volledige versie van Melodyne Essential. Bij Studio One Artist en Producer krijg je de trial versie. Verder belooft PreSonus snelle transient Detection, Editing en Groove Extraction. Met de nieuwe Folder Tracks en Track list moet het makkelijker zijn alles georganiseerd te houden. Een andere leuke toevoeging is de integratie van Soundcloud in de browser. Je kunt gloednieuwe track direct uploaden naar SoundCloud vanuit Studio One. Je kunt meer lezen over Studio One in Interface 155.

Native Instrument Komplete 8
Native Instruments bracht onlangs de laatste versie van Komplete uit. Nummer 8 bevat net als voorgaande versies de meest recente versies van de NI software. Komplete 8 bevat nu het nieuwe Kontakt 5 en Guitar Rig 5 plus drie nieuwe producten wat het op een totaal van 27 instrumenten brengt. Het Komplete 8 Ultimate pakket wordt geleverd op een USB 2.0 harddisk. Beide pakketten zijn geoptimaliseerd om te werken met NI Maschine.

De software studiotraining avond begint om 19:00 en wordt gehouden op Overtoom 431, Amsterdam. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kan door te mailen naar: info@midi-amsterdam.nl

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com