aanmelden
Test twee microfoons en houd er één voor jezelf
sE Electronics sE-X1 en een Rode NT1-A thuisgestuurd ter test
Merknieuws 14-12-2011 18:01
Een buitenkansje voor 50 Interface.nl-bezoekers! Doe mee en krijg twee microfoons thuisgestuurd; een sE Electronics sE-X1 en een Rode NT1-A. Test de mics, schrijf een recensie (wordt gepubliceerd op Interface.nl), en behoud de microfoon die jou het beste bevalt. Schrijf je in voor 1 januari!

Klik hier voor het deelnameformulier vul het volledig in en je kan geselecteerd worden als één van de 50 deelnemers aan deze vergelijkende microfoontest. We zorgen voor een representatieve groep recensenten. Vul het formulier in vóór 1 januari 2012 als je wilt meedoen.

Je test moet binnen een week na ontvangst van de microfoons zijn ingestuurd. Als je dat doet, kan je de microfoon van jouw keuze behouden. De andere microfoon stuur je terug met het retourpakketje dat je met de microfoons krijgt. Indien je de recensie niet binnen een week indient, retourneer je beide microfoons.

Alle recensies worden geplaatst op Interface.nl, mits in beschaafd taalgebruik vervat.

NB. Deze actie wordt uitgevoerd namens fabrikant sE Electronics, die de tests mogen publiceren, online en offline, en gebruiken voor marketingdoeleinden. De microfoons krijg je toegestuurd door sE Electronics-importeur Total Sonic.

Klik hier voor het deelnameformulier.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com