Dancefair/Musicfair Belgie 4-5 november in Kortrijk

Programma bekend! Brooks, Frontliner, Alvaro en Aeroplane

Events 13-10-2017 10:10

Na het grote succes van in eerste instantie Dancefair en de laatste twee jaar ook Musicfair in de Utrechtse Jaarbeurs, komt er nu ook een Belgische versie van deze beurs annex educatief evenement. In 10 areas twee dagen lang workshops van de meest vooraanstaande djs en producers.

De Nederlandse versie vindt 17 en 18 februari 2018 weer plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, maar dit jaar kun je dus ook terecht in het Xpo-complex te Kortrijk, België voor de Dancefair/Musicfair. In het weekend van 4 en 5 november kunnen muzikanten, producers, dj’s, engineers en music creatives inspiratie opdoen, leren van muzikale helden, de nieuwste gear uitproberen en in contact komen met platenmaatschappijen en industry professionals.

Dancefair
De focus zal dit jaar op het Dancefair-deel liggen en de aanpak is gelijk aan het event in Nederland: in 10 areas twee dagen lang workshops van de meest vooraanstaande dj’s en producers. Met op het programma onder anderen Brooks, CMC$, Ramon Tapia, DJ Licious, Frontliner, Aeroplane, Alvaro, Sandro Silva, Bougenvilla, Steve Redhead, James Marvel, Robin Albers, Yves DeRuyter, Allan Eshuijs, Camiel Daamen, MarcoAntonio Spaventi en Buscemi.

Musicfair
Aan de Musicfairkant zijn er clinics van Michael Schack, Jordi Geuens, Franky de Smet en Simon Casier.

Demodrop
Verder is er natuurlijk een Demodrop waar je je eigen muziek kunt laten evalueren.

Gear
En natuurlijk zijn merken als Pioneer, Native, Roland, Bitwig, Moog, RME, Izotope en Slate aanwezig.

Het programma telt meer dan 180 onderdelen en de beursvloer van 6000 vierkante meter aan beursvloer vol muziekinstrumenten, software en allerlei bedrijven die bijdragen aan de muziekscene.

Een ticket kost € 25,- voor een dag, of € 45,- voor beide dagen.

het ticket geeft toegang tot alle onderdelen van het event (het volledige programma, de beursvloer en de netwerkmomenten), en is verkrijgbaar via de website.

Dancefair/Musicfair

• zaterdag 4 november 2017, 10:30-18:30 uur

• zondag 5 november 2017, 10:30-18:30 uur

Xpo, Kortrijk

Bekijk het programma en bestel tickets

Alle artiesten en acts

De bedrijven die hun producten exposeren

 

zoeken
zoeken