aanmelden
Doe mee en win!
Interface 239 juni-juli 2020
xtra 01-12-2018 11:12
WiN één van de twee Steinberg Backbone t.w.v. € 149,- (inclusief btw)

Met Backbone introduceert Steinberg een nieuwe vst/au/aax-plug-in waarmee je moeiteloos complexe drumsounds maakt. Denk aan unieke kicks, intrigerende snares, cinematic impacts, weirde hihats en andere percussieve uitspattingen die je voor elke muziekstijl produceert in een overzichtelijke gebruikersinterface. Je begint met maximaal acht layers van samples waarvan je vervolgens individuele toon- of ruiselementen kunt veranderen of zelfs complete layers opnieuw kunt synthetiseren. In de Resynth-afdeling is de afspeelsnelheid variabel en kun je een sectie van de sound loopen. De layers kun je verder aanpassen met filters en envelopes. Daarna kun je het geheel bewerken met acht effecten via twee afzonderlijke bussen.

De kern van Backbone is de Resynth engine, waarmee samples worden omgezet in een gesynthetiseerde versie binnen het spectrale domein. Dat betekent dat je samples kunt manipuleren met de vrijheid van een synthesizer. Een extra customizable spectraal filter biedt alle mogelijkheden voor het creëren van nieuwe geluiden. Decompose is een andere krachtige tool, waarmee je klanken kunt scheiden in gestemde- en ruiselementen, en elk daarvan kunt aanpassen met re-synthese en klassieke subtractieve synthese. Het eindresultaat importeer je via drag&drop in je daw of drumplayer.

Kijk voor meer informatie over de Backbone en andere Steinberg-producten op de website van fabrikant en distributeur Steinberg Media Technologies www.steinberg.net.

Meedoen?

Steinberg en Interface geven niet één maar twee Backbones weg!

Meedoen is heel simpel.

Meedoen is heel simpel. Stuur een e-mail naar giveaway@interface.nl onder vermelding van ‘Steinberg Backbone’. Vermeld je adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Een kaartje mag natuurlijk ook. Stuur je briefkaart naar Interface, Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam.

Of ga naar www.interface.nl/win.

Online aanmelden giveaway Steinberg Backbone [Klik hier]

Uit alle inzendingen worden twee winnaars getrokken. Meedoen kan tot maandag 13 juli 2020. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De twee winnaars worden bekendgemaakt in Interface 240, de editie van augustus-september 2020, maar voordien telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. 

 

Meer video’s op: https://new.steinberg.net/backbone

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com