Lange kabels en geluidskwaliteit

Ik las laatst ergens dat lange kabels een slechtere geluidskwaliteit opleveren. Is dat ook zo bij synthesizers?.....meer »»

Review van de JBL One Series 104 Compact Powered Desktop Monitors

Desktopmonitors met genoeg volume

JBL-luidsprekers zijn er in vele soorten en maten. Maar de Amerikanen maakten ze nog niet eerder zo klein en compact als de eerste telg in de nieuwe One Series: de JBL 104. We hebben deze desktopmonit.....meer »»

PreSonus Eris E5 XT en E8 XT

Twee nieuwe actieve studio monitors van PreSonus

PreSonus introduceert twee nieuwe monitors in de Eris lijn met brede sweetspot dankzij een nieuwe waveguide en dieper laag. En ze zijn heel betaalbaar! .....meer »»

Soundbrenner Core - metronoom, decibelmeter, tuner en smartwatch in een

Draagbare metronoom nu met vier functies

De Soundbrenner Pulse gaat inmiddels alweer een paar jaar mee. De draagbare metronoom, die je een puls laat voelen in plaats van een klik laat horen werd in die tijd behoorlijk goed verkocht. Maar als.....meer »»

FL Studio 20.5

Update met nieuwe FLEX synthesizer

In de laatste 20.5 update van FL Studio zijn diverse bugs gerepareerd en kleinere functies toegevoegd, maar spectaculairder is de nieuwe FLEX synthesizer.....meer »»

Focusrite introduceert Scarlett 3rd Generation

De grootste update ooit van de Scarlett series usb interfaces

Na het succes van maar liefst 3 miljoen units wereldwijd verkochte exemplaren, lanceert Focusrite de Scarlett 3rd Generation series usb interfaces. De collectie bestaat uit zes verschillende modellen,.....meer »»

Crazy Tube Circuits Sidekick

Drie effecten in een pedaal

Sidekick van Crazy Tube Circuits levert 3 effecten tegelijk; chorus/flanger, delay en reverb. Voor de chorus wordt een echte analoge BBD chip gebruikt voor een authentieke sound.....meer »»

Winkelketen Keymusic gered: doorstart een feit!

Primeur: eerste interview met nieuwe eigenaar Jan t Hoen

Jan t Hoen van Hoad Holding is de nieuwe eigenaar van Keymusic. De ontwikkelaar en belegger, tevens eigenaar van muziekmakerscentrum Q-Factory in Amsterdam en drummer van Wild Romance, heeft een doors.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken