Cubase met 50 % korting

Cubase met 50 % korting

jubileum; 30 jaar Cubase

Steinberg Cubase bestaat 30 jaar en om dat te vieren geeft Steinberg 50% korting op alle versies van Cubase 10 en upgrades. De actie loopt tot 3 juni......meer »»

Cubase met 50 % korting

jubileum; 30 jaar Cubase

Steinberg Cubase bestaat 30 jaar en om dat te vieren geeft Steinberg 50% korting op alle versies van Cubase 10 en upgrades. De actie loopt tot 3 juni......meer »»

Superbooth19 - verslag Dag 3 van de beurs in Berlijn

Nieuws van Analogue Solutions, Gamechanger Audio, Instruo, Soma, The Division Department en Verbos

Superbooth is ooit begonnen als een initiatief van distributeur Schneidersladen op de Musikmesse in Frankfurt. Hij bundelde daar een aantal modular-merken op één stand. Vier jaar geleden besloot hij.....meer »»

Superbooth19 - verslag Dag 2 van de beurs in Berlijn

Nieuws van Black Corporation, DinSync, Dreadbox, Fenix, IK Multimedia en MOD devices

Superbooth 2019, de jaarlijkse beurs in Berlijn voor alles wat met synthesizers in al zijn vormen te maken heeft, is gestart!  Interface is erbij en verslaat de nieuwtjes, roddels en rariteiten. Ook .....meer »»

Native Instruments Modular Icons

Kontakt Soundlibrary in samenwerking met Bob Moog Foundation

Modular Icons is een soundlibrary voor Kontakt en Kontakt Player van modulaire synths. Native Instruments werkte hiervoor samen met de Bob Moog Foundation.....meer »»

Superbooth19 - verslag Dag 1 van de beurs in Berlijn

Nieuws van Ableton, Elektron, Reon, Novation, Korg, UDO, Superlative en Behringer.

Superbooth 2019, de jaarlijkse beurs in Berlijn voor alles wat met synthesizers in al zijn vormen te maken heeft, is gestart!  Interface is erbij en verslaat de nieuwtjes, roddels en rariteiten. Vand.....meer »»

Release van de Week: Holly Herndon - Proto

Vandaag verschenen - 10 mei 2019

De componiste/producer Holly Herndon komt vandaag uit met haar nieuwe album, Proto, inmiddels haar derde. Bijzonder is dat ze dit album heeft gemaakt met behulp van Artificial Intellegence (AI), met h.....meer »»

Vier samplers die de muziekhistorie hebben beïnvloed

Hoe Fairlight, E-MU, Akai en Elektron de muziekproductie veranderden

Als je als producer samples gebruikt, doe je dat vrijwel altijd met software. Afspelen, bewerken en manipuleren van opgenomen klanken is in moderne daw's zo eenvoudig geworden dat we er eigenlijk niet.....meer »»

Superbooth 2019 is van start!

9 tot 11 mei in Berlijn

Van 9 tot 11 mei barst in Berlijn Superbooth 19 los, de belangrijkste Europese beurs/happening voor elektronische en experimentele muziek. Talloze kleine en grote fabrikanten presenteren hun nieuwste .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken