Boeken over muziekproductie

Ik ben op zoek naar goede literatuur over het produceren van muziek. Dus info over microfoons, akoestiek, afmixen en handige tips. Ik heb al Digitale Muziek En Geluidsbewerking van Chris Middleton gev.....meer »»

Hoeveel laag in de mix?

Mixen in een kleine ruimte

Ik maak muziek op een klein kamertje in mijn huis. Op hele simpele boxen. Nu zou ik graag willen weten welke studiomonitoren ik het best kan gebruiken voor een realistische weergave van het geluid. Ik.....meer »»

Exportwaarde Nederlandse muziek blijft stijgen

Grens van 200 miljoen overschreden

Sinds 2004 houdt Buma Cultuur de exportwaarde van de Nederlandse muziek bij. De cijfers over 2017 zijn nu bekend en voor het eerst is de exportwaarde gestegen tot boven de grens van 200 miljoen euro. .....meer »»

Interface reviews exclusief online, deel 2

Loopmaster Darkmodular Techno 3 & Output Arcade

Soms komt er zo n stortvloed aan nieuw product op ons af dat we onvoldoende plek in ons print magazine hebben om de reviews die we willen aanbieden een plek te geven. Daarom hier op Interface.nl exclu.....meer »»

Momo Editors

Plug-in/standalone editors voor Roland en Korg hardware

Hardware met lekker veel knoppen werkt altijd erg prettig, maar het is ook erg handig als je die parameters via een software editor in je daw kunt bedienen. Momo maakt een hoop software editors voor a.....meer »»

Audient Sono

audio interface met buis voor gitaristen

Audient, bekend van hun uitstekende audio interfaces, heeft samen met cab simulation experts Two notes een speciale audio interface voor gitaristen ontwikkeld, de Sono......meer »»

Rent-to-own Rack Extension

RE"s voor Reason nu ook op afbetaling

Steeds vaker zien we lease, huur, huurkoop of afbetaalopties voor software, ook op muziekgebied. Nu introduceert Propellerhead een soort afbetalingssysteem voor zijn Rack Extensions.....meer »»

Reloop RP-8000MK2

De meest geavanceerde dj draaitafel ever!

Inderdaad, 'the most advanced turntable ever made' is de claim die Reloop maakt over hun nieuwe Reloop 8000MK2 DJ draaitafel.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken