Analoge synth op een stick!

Analoge synth op een stick!

WS Audio Trueno

WS Audio noemt de Trueno de 'kleinste analoge synth ooit'. Daar konden ze wel eens gelijk in hebben, want het is een usb stick......meer »»

Analoge synth op een stick!

WS Audio Trueno

WS Audio noemt de Trueno de 'kleinste analoge synth ooit'. Daar konden ze wel eens gelijk in hebben, want het is een usb stick......meer »»

Live stream The Moog Session - vanuit het Abbey Road Institute

1 december 2017, 19.00u: masterclass Minimoog door MarcoAntonio Spaventi

De originele Minimoog is een klassieker. Wat maakt die sound nou zo speciaal? Het Abbey Road Institute Amsterdam zendt op vrijdag 1 december een live stream uit van The Moog Session, met deze keer een.....meer »»

Video interview en jam met Jean Michel Jarre

De letse synthmaker Erica Synths ging op bezoek in de studio van J.M. Jarre.....meer »»

Soundtoys Little Plate

Plaatgalm voor je kop

De Soundtoys Little Plate is een virtuele EMT 140-galmplaat. Deze elektromechanische galm is op talloze producties uit de jaren zestig en zeventig te horen......meer »»

Teenage Engineering ontwerpt een lamp!

Teenage Engineering is een heel apart bedrijf dat diverse eigenzinnige synths maakt. Maar nu blijken ze opeens een 'intelligente' lamp en een 'smart speaker' ontworpen te hebben........meer »»

Meesterwerk van Binkbeats

Private Matter Previously Unavailable Part 1

We kennen Frank Wienk als percussionist van Kyteman, als slagwerker bij Slagwerk Den Haag en natuurlijk als soloartiest via zijn fameuze serie Youtube-video’s Beats Unraveled. Nu is er zijn ep Private.....meer »»

Interface Xtra 214, december 2017: video, audio, weblinks

  • 24-11-2017 07:11 | xtra

In Interface Xtra vind je allerlei extra's bij de artikelen in het blad: video's bij de artikelen, audio en video bij de producttests, handleidingen bij de tests en demoversies van geteste software.....meer »»

Interface Freeware 214: Syntronik Free, Hofa System Basic,Ethereal Winds III

Elke maand selecteren we in deze rubriek de beste gratis programma’s, plug-ins en sounds voor de lezers van Interface en de bezoekers van de website......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken